Biactive SPA Concept

Η Biactive Α.Ε. δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 1992, με εξειδίκευση σε όλους τους τομείς του SPA προσφέροντας Luxury Spa Services.

Η μεγάλη μας εμπειρία, η τεχνογνωσία που διαθέτουμε και οι διεθνείς οίκοι ομορφιάς που αντιπροσωπεύουμε, μας παρέχουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις πιο εξελιγμένες και καινοτόμες προτάσεις στον σχεδιασμό του χώρου, στον εξοπλισμό, στο μενού θεραπειών, στην εκπαίδευση του ανθρωπίνου δυναμικού και στην συμβουλευτική διαχείριση του SPA.

Λειτουργήστε το SPA σας σύμφωνα με τις καλύτερες συνταγές επιτυχίας!

Η μακρόχρονη δραστηριότητα μας στις Υπηρεσίες SPA του ξενοδοχειακού κλάδου και η καλή φήμη που μας ακολουθεί, αποτελούν εγγύηση για άριστη συνεργασία και επιτυχή ολοκλήρωση του επιχειρηματικού σας σχεδίου, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τη φιλοσοφία σας.

Με αποτελεσματικές προτάσεις για τη λειτουργία του χώρου, με υπηρεσίες και προϊόντα παγκόσμιας αναγνωσιμότητας, επιτυγχάνουμε την μέγιστη παραγωγικότητα, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη μας, και του δικού σας πελάτη.

Wellness Spa – Thalasso Spa – Thermal Spa – Physio Spa – Medi Spa

Προϊόντα Spa

Η Biactive A.E σας προσφέρει πλούσια, ολοκληρωμένα μενού και εξειδικευμένα πρωτόκολλα (signature) θεραπειών για τις ανάγκες του χώρου, όπως: θεραπείες Spa, θεραπείες μάλαξης, θεραπείες προσώπου και σώματος, υδροθεραπείες, μανικιούρ – πεντικιούρ, καθώς και προϊόντα μεταπώλησης με τις πιο μεγάλες εταιρείες του κόσμου.

Με ναυαρχίδα το Group Phytomer, δημιουργούμε μενού, ειδικά για εσάς, με βάση τον χώρο σας, τις ανάγκες σας και το πελατολόγιό σας.

Εκπαίδευση

Η εταιρεία Biactive Α.Ε, με τη σωστή εκπαίδευση, συμβάλλει στο να πετύχει η επιχείρηση τους στρατηγικούς της στόχους, προσθέτοντας αξία στην εργασία των ανθρώπων.

Το ανθρώπινο δυναμικό, ειδικά για επιχειρήσεις SPA αποτελεί ένα σημαντικότατο κεφάλαιο για τη επιτυχία και οι επιχειρήσεις οφείλουν να επενδύσουν σωστά και να εκπαιδεύσουν κατάλληλα το προσωπικό τους.

Η Biactive Α.Ε., με μεγάλη εμπειρία στον χώρο του SPA στην Ελλάδα, αναλαμβάνει όλες τις παρακάτω υπηρεσίες:

Επιλογή ανθρώπινου δυναμικού
Επιλογή spa manager
Περιγραφή αρμοδιοτήτων – καθηκόντων
Εκπαίδευση προσωπικού στην λειτουργία του εξοπλισμού
Εκπαίδευση προσωπικού σε εφαρμογές προϊόντων και εξειδικευμένων θεραπειών (πρωτόκολλα περιποιήσεων) και σε προϊόντα μεταπώλησης.

 

Διαχείριση Spa

Η σωστή διαχείριση είναι το Α και το Ω της επιτυχίας

Για να μπορέσει ένα Spa να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες, να έχει ικανοποιημένους κι ευχαριστημένους πελάτες και κατά συνέπεια να είναι κερδοφόρο και με καλό όνομα, θα πρέπει να έχει σωστή διαχείριση. Οι πελάτες μας και τα έργα μας είναι οι πρεσβευτές μας!

Στη Biactive Spa Concept λειτουργούμε με υψηλές διεθνείς προδιαγραφές, επενδύουμε στη διαρκή ανανέωση και βελτιστοποίηση του εξοπλισμού μας και στην εκπαίδευση και οργάνωση του ανθρώπινου δυναμικού μας.

Στόχος μας είναι να είμαστε πάντα ενήμεροι για τις πιο πρόσφατες και ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρονται παγκοσμίως και να τα παρέχουμε στην Ελληνική αγορά.

Σχεδιασμός Spa

Η Biactive Α.Ε. αναλαμβάνει τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του SPA, βάσει των αναγκών του χώρου σας, της στρατηγικής και της φιλοσοφίας της επιχείρησή σας.

Ερευνούμε και προτείνουμε ανάλογα με την ιδιαιτερότητα του SPA και το είδος των πελατών. Δημιουργούμε με τον αρχιτέκτονά σας ή με την δική μας αρχιτεκτονική ομάδα το SPA με συνεχή επίβλεψη κατασκευής.

Καλύπτουμε με συμβουλές όλα τα Η/Μ (ηλεκτρομηχανολογικά) του χώρου του SPA όπως: αφύγρανση, εξαερισμός, θερμοκρασία, υδρομασάζ, hammam, sauna κ.α., ακολουθώντας πάντα τον πιο σύγχρονο τρόπο λειτουργίας.

Εξοπλισμός Spa

Η επιλογή του σωστού εξοπλισμού βασισμένη στον προσανατολισμό και τα χαρακτηριστικά που διαμορφώνουν τον χώρο του SPA σας (Wellness Spa,  Thalasso Spa,  Thermal Spa, Physio Spa, Medi Spa) αποτελούν βασικό συστατικό μίας λειτουργικής επιχείρησης.

Η Biactive Α.Ε.,  διαθέτει μεγάλη ποικιλία σύγχρονου εξοπλισμού όπως υδρομασάζ, hammam, sauna, όργανα γυμναστικής, κρεβάτια μάλαξης, πολυθρόνες αισθητικής και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειάζεται ένας πλήρως οργανωμένος χώρος SPA.

Συνεργάτες

Γνωρίστε την Biactive