TOP

BiActive

BiActive

Biactive SPA Concept

Δυναμική παρουσία στον χώρο του Spa

Η Biactive Spa Concept δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά για περισσότερα από 28 χρόνια, με εξειδίκευση σε όλους τους τομείς του SPA προσφέροντας Luxury Spa Services.

Η μεγάλη μας εμπειρία, η τεχνογνωσία που διαθέτουμε και οι διεθνείς οίκοι ομορφιάς που αντιπροσωπεύουμε μας παρέχουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις πιο εξελιγμένες και καινοτόμες προτάσεις στον σχεδιασμό του χώρου, στον εξοπλισμό, στο menu θεραπειών, στην εκπαίδευση του ανθρωπίνου δυναμικού και στο management – consulting του spa.

Λειτουργήστε το SPA σας σύμφωνα με τις καλύτερες συνταγές επιτυχίας

Η μακρόχρονη δραστηριότητα μας στις Υπηρεσίες SPA του ξενοδοχειακού κλάδου και η καλή φήμη που μας ακολουθεί, αποτελούν εγγύηση για άριστη συνεργασία και επιτυχή ολοκλήρωση του επιχειρηματικού σας σχεδίου, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τη φιλοσοφία σας.

Με αποτελεσματικές προτάσεις για τη λειτουργία του χώρου, με υπηρεσίες και προϊόντα παγκόσμιας αναγνωσιμότητας, επιτυγχάνουμε την μέγιστη παραγωγικότητα, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη μας, και του δικού σας πελάτη.

Wellness Spa – Thalasso Spa – Thermal Spa – Physio Spa – Med Spa

Σχεδιασμός Spa

Έργα ποιότητας και αισθητικής για την απόλυτη περιποίηση και αναζωογόνηση του σώματος.

Η Biactive Spa Concept αναλαμβάνει τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του SPA, βάσει των αναγκών του χώρου σας, της στρατηγικής και της φιλοσοφίας της επιχείρησή σας.

Ερευνούμε και προτείνουμε ανάλογα με την ιδιαιτερότητα του SPA και το είδος της πελατεία σας.

Δημιουργούμε με τον αρχιτέκτονά σας ή με την δική μας αρχιτεκτονική ομάδα το SPA με συνεχή επίβλεψη κατασκευής.

Καλύπτουμε με συμβουλές όλα τα Η/Μ (ηλεκτρομηχανολογικά) του χώρου του SPA όπως: αφύγρανση, εξαερισμός, θερμοκρασία, υδρομασάζ, hammam, sauna κ.α., ακολουθώντας πάντα τον πιο σύγχρονο τρόπο λειτουργίας

image alt

Εξοπλισμός Spa

Καθοδήγηση και επιλογή εξοπλισμού.

Η επιλογή του σωστού εξοπλισμού, βασισμένη στον προσανατολισμό και τα χαρακτηριστικά που διαμορφώνουν τον χώρο του spa σας (Day spa, Amenity Spa, Thalasso Spa, Physio Spa, Thermalisme Spa, Med Spa) αποτελούν βασικό συστατικό μίας λειτουργικής επιχείρησης.

Η Biactive Spa Concept διαθέτει μεγάλη ποικιλία σύγχρονου εξοπλισμού όπως υδρομασάζ, hammam, sauna, όργανα γυμναστικής, κρεβάτια μάλαξης, πολυθρόνες αισθητικής και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειάζεται ένας χώρος Spa.

Είμαστε στη διάθεση σας για όλες τις ανάγκες του χώρου σας, σύμφωνα πάντα με τη φιλοσοφία σας, για εξοπλισμό Spa και το service του.

Προϊόντα Spa

Ολοκληρωμένα μενού ειδικά για εσάς.

Πλούσια και ολοκληρωμένα μενού και εξειδικευμένα πρωτόκολλα (signature) θεραπειών για τις ανάγκες του χώρου, όπως: θεραπείες Spa, θεραπείες μάλαξης, θεραπείες προσώπου και σώματος, υδροθεραπείες, μανικιούρ – πεντικιούρ, καθώς και προϊόντα μεταπώλησης με τις πιο μεγάλες εταιρείες του κόσμου.

Με ναυαρχίδα το Group Phytomer, στην Biactive Spa Concept δημιουργούμε μενού, ειδικά για εσάς, με βάση τον χώρο σας, τις ανάγκες σας και το πελατολόγιό σας.

Εταιρείες με προϊόντα spa που αντιπροσωπεύουμε:

Εκπαίδευση

Με τη σωστή εκπαίδευση επιτυγχάνεται η καλύτερη αποδοτικότητα των εργαζομένων.

Το ανθρώπινο δυναμικό, ειδικά για επιχειρήσεις Spa αποτελεί ένα σημαντικότατο κεφάλαιο για τη επιτυχία και οι επιχείρησες οφείλουν να επενδύσουν σωστά και να εκπαιδεύσουν κατάλληλα το προσωπικό τους.

Η Biactive Spa Concept, με μεγάλη πείρα στον χώρο του Spa στην Ελλάδα, αναλαμβάνει όλες τις παρακάτω υπηρεσίες:

Επιλογή ανθρώπινου δυναμικού
Επιλογή spa manager
Περιγραφή αρμοδιοτήτων – καθηκόντων
Εκπαίδευση προσωπικού στην λειτουργία του εξοπλισμού
Εκπαίδευση προσωπικού σε εφαρμογές προϊόντων και εξειδικευμένων θεραπειών (πρωτόκολλα περιποιήσεων) και σε προϊόντα μεταπώλησης
Εποπτεία καθοδήγηση και έλεγχο για την επιτυχή διαχείριση του χώρου
Pre-opening day to day operating
Γενικό management

Διαχείριση Spa

Η σωστή διαχείριση είναι το Α και το Ω της επιτυχίας

Για να μπορέσει ένα Spa να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες, να έχει ικανοποιημένους κι ευχαριστημένους πελάτες και κατά συνέπεια να είναι κερδοφόρο και με καλό όνομα, θα πρέπει να έχει σωστή διαχείριση. Οι πελάτες μας και τα έργα μας είναι οι πρεσβευτές μας!

Στη Biactive Spa Concept λειτουργούμε με υψηλές διεθνείς προδιαγραφές, επενδύουμε στη διαρκή ανανέωση και βελτιστοποίηση του εξοπλισμού μας και στην εκπαίδευση και οργάνωση του ανθρώπινου δυναμικού μας.

Στόχος μας είναι να είμαστε πάντα ενήμεροι για τις πιο πρόσφατες και ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρονται παγκοσμίως και να τα παρέχουμε στην Ελληνική αγορά.

Εξειδικευμένο προσωπικό της Biactive Spa Concept αναλαμβάνει:

Γενικό management
Εποπτεία, καθοδήγηση και έλεγχο
Consulting
Spa Marketing
Εσωτερικό marketing
Pro-opening υποστήριξη
Καθορισμό ροής
Δημιουργία menu θεραπειών
Η Biactive Spa Concept διαθέτει επίσης σύμβουλο για στρατηγική ανάπτυξης Ιαματικών Πηγών – Θερμαλισμού.

Έργα / Συνεργάτες

Η Biactive Α.Ε. έχει συνάψει αποκλειστική συνεργασία με την Treellium Ι.Κ.Ε., εταιρεία που προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες για Project Budgeting & Consulting (Σχεδιασμό Προϋπολογισμού & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες), Operational Design (Επιχειρησιακό Σχεδιασμό) και Procurement Management (Διαχείριση Προμηθειών).

Η Biactive Spa Concept και η Treellium ενώνουν δυνάμεις, εμπειρία και γνώση με κύριο στόχο να προσφέρουν turnkey solutions, (λύσεις “με το κλειδί στο χέρι”) στον επενδυτή που επιθυμεί να δημιουργήσει έναν χώρο ευεξίας, κορυφαίων προδιαγραφών, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Με μεγάλη δραστηριότητα σε ξενοδοχειακά και κτιριακά Project, η Treellium αναλύει τις ανάγκες του επενδυτή και προχωρά στην μελέτη προϋπολογισμού της κατασκευής και του εξοπλισμού καθώς και στην διαχείριση προμηθειών, υλοποιώντας το project. Η εταιρεία επιβλέπει το έργο σε κάθε φάση και προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και συνεργασίες έως την ολοκλήρωση και την παράδοση του στον πελάτη.

Biactive Spa Concept – 28 χρόνια συνεχούς πορείας

Από το 1992, εργαζόμαστε µε πρόγραμμα, συνέπεια και αφοσίωση στον χώρο του spa και υποστηρίζουμε τις επιχειρήσεις των πελατών µας, ώστε να είναι υγιείς και κερδοφόρες.