Σχετικά με την Biactive

Η BIACTIVE A.E. ιδρύθηκε το 1980 από τον Στέργιο Καραμαλή και δραστηριοποιείται στον χώρο της Αισθητικής με εξειδικευμένες εταιρείες καλλυντικών, μηχανημάτων και εξοπλισμού. Κύριο μέλημα της BIACTIVE είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, που συμβάλλουν και αναδεικνύουν το επίπεδο παροχής των Αισθητικών, δίνοντάς τους την δυνατότητα να προσφέρουν ασφαλείς και ποιοτικές υπηρεσίες.

Επίσημοι Αντιπρόσωποι

Η Βiactive A.E, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Phytomer Group στην Ελλάδα, είναι ηγέτης στην προμήθεια προϊόντων θεραπείας και καλλυντικών. Οι σειρές προϊόντων που αντιπροσωπεύονται από την εταιρεία Βiactive A.E καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ηλικίας και τύπου δέρματος καθώς κάνουν χρήση των αστείρευτων πηγών της φύσης. Επιπλέον, η Biactive A.E. διαθέτοντας πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, παρέχει και προμηθεύει τoυς πιο αναβαθμισμένους χώρους αισθητικής και ξενοδοχείων με αποτελεσματικά προϊόντα ομορφιάς, τα οποία προσφέρονται με τη μορφή θεραπείας από έμπειρους αισθητικούς.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ SPA

Biactive Spa Concept

Η Biactive Spa Concept δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά για περισσότερα από 28 χρόνια, με εξειδίκευση σε όλους τους τομείς του SPA και προσφέρει Luxury Spa Services.

Η μεγάλη μας εμπειρία, η τεχνογνωσία που διαθέτουμε και οι διεθνείς οίκοι ομορφιάς που αντιπροσωπεύουμε μας παρέχουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις πιο εξελιγμένες και καινοτόμες προτάσεις στον σχεδιασμό του χώρου, στον εξοπλισμό, στο Menu θεραπειών, στην εκπαίδευση του ανθρωπίνου δυναμικού και στο management – consulting του spa.

Wellness Spa – Thalasso Spa – Thermal Spa – Physio Spa – Med Spa

Συνεργάτες

Γνωρίστε την Biactive