Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

40 χρόνια πρωταγωνιστές στον χώρο της ομορφιάς και της ευεξίας

«Είμαστε μία μικρή κοινωνία και εδώ και 40 χρόνια έχουμε χτίσει τη σχέση μας δίπλα στην Αισθητικό και τα Spa και είμαστε υπερήφανοι που αυτή η ‘’εμπορική συντροφιά’’ προσφέρει, όλα αυτά τα χρόνια, προστιθέμενη αξία στον χώρο της ομορφιάς, των ινστιτούτων αισθητικής, των Spa και των κέντρων ιατρικής αισθητικής». 

Στέργιος Καραμαλής, διευθυντής Biactive Α.Ε.

Η Biactive A.E. είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της Αισθητικής- Κοσμητολογίας. Ιδρύθηκε το 1981 από μια ομάδα έμπειρων στελεχών με στόχο την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας και την υποστήριξη των πελατών της, από το άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της.

Από την ίδρυση της, αντιπροσωπεύει και διανέμει στην Ελληνική αγορά προϊόντα από διεθνείς μάρκες καλλυντικών και εξοπλισμού, σε ινστιτούτα αισθητικής, Hotel Spa, Wellness Spa, Medi Spa και κέντρα ιατρικής αισθητικής.

Mέσω της Biactive Spa Concept η εταιρεία μας, πρωτοπόρος στον χώρο του Spa, συνεχίζει να διατηρεί δυναμική και ηγετική παρουσία και σε αυτόν τον τομέα προσφέροντας Luxury Spa Services.

Ο πελάτης μας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας

Με στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας, η εταιρεία εξελίσσεται διαρκώς με καινοτόμες προτάσεις και μεθόδους, ακολουθώντας πιστά τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας, η μεγάλη αναγνωσιμότητα και η ασφαλής ποιότητα των προϊόντων και παροχών μας, εξασφαλίζουν στους συνεργάτες μας την απόλυτη επιτυχία.

Μάρκες με φιλοσοφία & ιδιαίτερα προϊόντα ομορφιάς

Κάθε μάρκα που αντιπροσωπεύουμε εισάγει τη δική της φιλοσοφία και προσφέρει ξεχωριστά προϊόντα που την καθιστούν ασυναγώνιστη στο συγκεκριμένο τομέα της Αισθητικής – Κοσμητολογίας. Σε δικά τους ερευνητικά κέντρα και διεξάγοντας κλινικές μελέτες, οι συνεργαζόμενες εταιρείες μας κάνουν χρήση των αστείρευτων πηγών της φύσης και με τη βοήθεια της επιστήμης δημιουργούν προϊόντα αποτελεσματικά, ασφαλή με μοναδικές ιδιότητες.

Οι σειρές προϊόντων που συστήνουμε στην Ελληνική αγορά προσφέρονται είτε υπό μορφή θεραπείας από έμπειρους αισθητικούς, είτε για την καθημερινή φροντίδα στο σπίτι. Χάρη στη μεγάλη τους γκάμα, καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ηλικίας και κάθε τύπου δέρματος.

Κυριότερες Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Phytomer (αποκλειστικοί αντιπρόσωποι), Vie Collection (αποκλειστικοί αντιπρόσωποι ), Fleur’s (αποκλειστικοί αντιπρόσωποι ), Sentéales (αποκλειστικοί αντιπρόσωποι), Australian Body Care (αποκλειστικοί αντιπρόσωποι ), Sans Soucis (αποκλειστικοί αντιπρόσωποι ), Lava Shells, World of Oils (αποκλειστικοί αντιπρόσωποι), Best Color (αποκλειστικοί αντιπρόσωποι), Ultratone, Synoia, Unbescheiden, Decomedical, Nilo & Easy Beauty, Weelko, Quirumed, Iso Benessere, Honkon

award